Investeringar2019-12-17T11:10:59+01:00

Investeringar

Jovitech Invest investerar i såväl listade som olistade bolag. Nedan information om Jovitechs större innehav.

Zesec of Sweden AB

Zesec gör det enkelt att skicka digitala nycklar som hjälper dig låsa upp dörrar med din smartphone. Med Zesec flyttar nycklarna in i mobilen, vilket gör att du inte behöver vara fysiskt på plats för att öppna dörren, ha nyckeln med dig eller släppas in av någon via porttelefon. Med vår plattform ska vi underlätta för alla som behöver en nyckel till en dörr utan att behöva åka omvägar som i sin tur leder till trängsel i trafiken och onödigt utsläpp i städerna.

Svenska Aerogel AB

Svenska Aerogel tillverkar och kommersialiserar det nanoporösa materialet Quartzene® för olika industriella applikationer. Svenska Aerogels affärsidé är att tillgodose marknadens behov av nya material med fokus på hållbarhet. Quartzene skräddarsys i olika applikationer för att tillföra avgörande egenskaper. Bolagets vision är att vara den högst värderade affärspartnern med nya materiallösningar för en hållbar värld. Svenska Aerogel Holding AB är listat på Nasdaq First North Growth Market

Strainlabs AB

Strainlabs utvecklar och tillverkar uppkopplade bultar som informerar om när de håller på att lossna. Den senaste Internet of Things-tekniken i kombination med den äldsta maskinen, bulten, gör en unik lösning på ett uråldrigt problem som inte tidigare varit möjligt att lösa. Strainlabs är den första och enda aktören på en global marknad med obegränsad potential.

Skysense AB

Skysense utvecklar produkter för upptäckt och spårning av drönare. Skysense Airspace Perimeter Protection (SAPP) består av ett nätverk av lätt utplacerade RF-baserade sensorer som kan upptäcka och spåra drönare och dess piloter.

Salus mea AB

Trygghet för aktivt åldrande

Salus mea tillgodoser kravet från socialtjänstlagen och är det första certifierade mobila trygghetslarmet. Salus meas tjänst möter individens behov tidigt och genom åldrandets alla faser genom modern, enkel och diskret teknik. Salus mea är skapad för dig som känner behov av att öka din trygghet utan att samtidigt bli isolerad i hemmet. Du vill fortsätta leva ett aktivt liv med tryggheten att hjälpen finns en knapptryckning bort. Salus mea är ett modernt trygghetslarm med både fallarm och hälsofunktioner.

Sustainion Group AB

Sustainion Group är en industrikoncern bestående av teknologibolag som arbetar i framtidsbranscher med underliggande tillväxt. Idag består koncernen av ett bolag inom säkerhet och två bolag inom miljöteknik. Koncernchef och CFO-funktion ligger i Sustainion Group medan verksamheterna bedrivs i dotterbolagen. Bolagets aktie är noterat på Spotlight Stock Market under kortnamnet (SUSG) och handlas via banker och fondkommissionärer.

I-Tech AB

I-Tech AB är ett svenskt bioteknikbolag listat på Nasdaq First North Growth-börsen. Vi utvecklar, marknadsför och säljer Selektope® som en prestandahöjande ingrediensteknologi i marina antifoulingfärger. 
Vår vision är att etablera Selektope® som den ledande teknologin för att motverka marin påväxt på ett effektivt och hållbart sätt.

IFK GBG Transferintressenter AB

”Bolaget är ett externt kapitalbolag åt IFK Göteborg. IFK Göteborg ska alltid vara en klubb som alla ser upp till. På och utanför plan. Så lyder föreningens vision och därför är IFK Göteborg mycket mer än ett framgångsrikt A-lag. Akademin ger tjejer och killar chansen att spela fotboll, från första bollkontakt ända upp till juniornivå. Med fotbollen som utgångspunkt driver föreningen en rad CSR-projekt som skänker glädje, hopp och bidrar till integrationen i Göteborg.”

Dive Madhouse AB

”DIVE Madhouse AB är idag med över 83 000 följare, en av Skandinaviens största manliga konstnärer på Instagram. Härigenom har ”DIVE”s unikt abstrakta och färgstarka bildkonst väckt stort internationellt intresse – med utställningar i bl a London, Zhengzhou, Foshan City och Laguna Beach som följd. Med respektfull integritet och utan att göra avkall på den autentiska och genuina bildkonsten, tar DIVE Madhouse AB fasta på kommunikation och distribution genom digitala kanaler. Förutom en avsevärd digital närvaro, återfinns ”DIVE” i fysiska DIVE Madhouse Atelier och Showroom i Sockerbruket, Göteborg.”

Event Logic Sweden AB

”En helt ny värld för dig som bokar möten och event Du vet bäst hur era konferenser och event ska se ut. Vi vet att det tar mycket tid att planera dem. I Event Logic sköter du allt från att planera upplägget och ta in offerter från leverantörer till att hantera bokningar och bjuda in deltagare. Enkelt. Snabbt. Professionellt.”

Hexatronic Group AB

Hexatronic Group AB (publ) är en koncern som utvecklar, marknadsför och levererar produkter, komponenter och systemlösningar med huvudsaklig fokus på den fiberoptiska marknaden. Hexatronic erbjuder ett brett sortiment av innovativa system- och produktlösningar för infrastruktur inom främst passiv fiberoptik med globala varumärken som Ribbonet®, Micronet(TM), Drytech(TM), Lightmate®, FibreHub(TM), Matrix, DCIO(TM), Basic Broadband(TM) och Wistom®. Hexatronic har sitt säte i Göteborg, Sverige och har bolag i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Kina och USA. Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm under tickern HTRO.

Transtema Group AB

Transtema Group är ett kunskapsföretag som sedan 1997 erbjuder tjänster och produkter inom planering, utbyggnad och drift av infrastruktur för kommunikation och datacenter. Transtemas kunder består av teleoperatörer, stadsnät, kommuner, kraftbolag samt större företag. Transtema Group AB omsatte år 2015 68 Mkr med en EBITDA (rörelseresultat före avskrivningar) på ca 13 Mkr. Antal anställda i koncernen ca 130. Transtema Group AB är listat på Nasdaq First North med tickern TRANS.

Vadsbo SwitchTech Group AB

Vadsbo SwitchTech är ett svenskt teknikbolag som bedrivit verksamhet sedan 1996. Bolaget levererar innovativa och energieffektiva belysningsprodukter och är en etablerad leverantör av styr- och reglersystem inom LED-belysning. Vadsbo SwitchTech har varit verksamma i LED-segmentet sedan 2009 och verkar på en marknad med god underliggande tillväxt driven av LED-teknologins fördelar samt en ökning av bostadsbyggnationer i allmänhet och av smarta bostäder i synnerhet. Vadsbo Group AB är listat på AktieTorget med tickern VADS.

IRLAB Therapeutics AB

IRLAB bildades 2013 och grundar sin verksamhet på över 20 års forskning som startade redan på 1990-talet, då under ledning av Nobelpristagare Professor Arvid Carlsson. IRLAB fokuserar främst sin forskning på neurodegenerativa sjukdomar, i synnerhet substanser för medicinering vid Parkinsons sjukdom och demenser, för vilka det i dagsläget finns ett behov av nya och förbättrade behandlingsmetoder. IRLAB har två primära läkemedelskandidater, IRL752 och IRL790, båda med genomförda Fas I-studier i friska frivilliga forskningspersoner, samt ytterligare tre projekt i preklinisk fas. Bolaget är listat på Nasdaq First North Premier med tickern IRLAB A.

Team 4 Trust

Team 4 Trust består av fyra seniora industrialister som tillsammans har bred kunskap, samt erfarenhet av långa internationella karriärer. Vi har parallellt byggt och investerat som entreprenörer i hel- eller delägda bolag. Vi vill bidra till att stärka konkurrenskraft i små och medelstora industribolag där vår erfarenhet och våra finansiella möjligheter kan kombineras. Vi har sett det mesta, gjort det mesta och hoppas få hjälpa några bolag till.

AmphoChem AB

AmphoChem är en kemikaliedistributör med representation i de nordiska länderna och Östeuropa med huvudkontor i Hisings Backa strax utanför Göteborg. Bolaget fokuserar på att skapa och leverera kundanpassade formuleringar och råvaror som uppfyller marknadens behov. De viktigaste områdena är Rengöring & Rengöringsmedel, Biocider, Måla, beläggning, lim och bläck, Personliga hygienprodukter & Kosmetik samt Mat, foder och Läkemedel.

Pemco Additives AB

Pemco Additives AB är en av norra Europas största oberoende B2B leverantörer till bränsle, smörjolje- och polymer industrin. Vi har en nära nog komplett produkt portfölj av basoljor och additiver, de som vi inte har kan vi ordna genom vårt globala kontaktnät. Genom vår stora kunskapsbank och kunniga huvudmän, kan vi erbjuda de bästa och mest effektiva lösningarna för er

Övriga investeringar

Jovitech Invest investerar även i bland annat fastighetsprojekt och klassiska bilar.